Cyklameforlag

24 julekalender

Kik på vores hjemmeside for “24 julekalender” og få meget mere at vide om det nye julekalenderunivers.

www.julekalenderbogen.dk
 

 

 

 

+

÷

Julekalenderbogen – glæden ved at glæde andre

Udkommer d. 17. september 2014

144 sider fyldt med inspiration og forslag til julekalendere.  Her er stemningsmættede farvefotos og finurlige ideer til at gøre december til en endnu dejligere måned. Med ønsket om at viderebringe en ærlig historie om glæden ved julekalendere, er bogen et lille stykke nutids kultur, der bringer dig ind i forskellige julepyntede hjem.

Det er en anderledes bog, der skiller sig ud fra andre julebøger. Det er den første bog kun om julekalendere i Danmark.

Bogen er enkelt bygget op med ideer til materialer og lister over hvad man kan gøre. Det handler om glæden ved at give og modtage små og store pakker, hilsner og tanker gennem december måned. Barndommens glæde og spænding over nedtællingen til jul, der her får fornyet kraft ved julekalendere, hvor der er fokus på det personlige, det nære, på den personlige historie og fortælling. Alt pakket ind i en moderne udformning. Det er sjovt, givende og anderledes.

Der er fokus på glæden ved at give julekalendere mellem generationerne. Du får over 30 forskellige kalenderideer, der alle kan udvikles. Der er ligeledes ideer til, hvordan du kan forære din julekalender væk, så den bliver helt personlig.

Julekalenderens historie fortælles engageret, i et afsluttende kapitel af museumsinspektør Jens Ingvordsen, Den Gamle By, ledsaget af fine billedeksempler.

 

Tekst og idé. Inge Rigmor Østerby

Afsnittet om julekalenderens historie: Jens Ingvordsen

Grafisk tilrettelæggelse: Lise Glindvad

Fotografi: Rikke Skov

 

+

÷

Kontakt

Luk kassen

Forlaget CYKLAME

Lundgaard 13 | 8620 Kjellerup

CVR: 35 56 10 48

Inge Rigmor Østerby

Inge Rigmor Østerby

Forlagsejer